Projektet

Ngrohje qëndrore


Project Description

Nxemje qëndrore

Si lider në këtë fushë, “ejona” bën projektimin, furnizimin dhe instalimin e të gjitha llojeve të ngrohjes qëndrore. Referencat përfshijnë:
 • Ngrohtorja e Qytetit “Termokos”
 • Komuna e Klinës
 • Raiffeisen Bank Kosova
 • Qendra Klinike Universitare e Kosovës
 • Shërbimi Korrektues i Kosovës
 • Qendra tregtare
 • Fabrika të ndryshme
 • Ndërtesa komunale
 • Objekte banesore të ndryshme
 • Objekte afariste të ndryshme
 • Shtëpi private, etj.