Home

[vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=””]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row wrap_container=”yes” el_class=”p-t-xxl p-b-xxl”][vc_column offset=”vc_col-md-4″][vc_custom_heading text=”Kush është EJONA?” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-t-md m-b-none”][vc_single_image image=”985″ img_size=”100×61″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/6″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_single_image source=”external_link” el_class=”m-t-n-xs m-b-none” custom_src=”https://ejona.com/wp-content/uploads/2016/07/dotted-line-angle.png”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-6″][vc_column_text el_class=”m-t-md m-b-none”]E themeluar me të njejtin emër ne vitin 1990,  “ejona” SH.P.K është kompani me seli në Pejë, Kosovë.
Është ndër kompanitë e para në vend që merret me këto lloje të punëve instaluese, dhe ndër më të suksesshmet, duke e dëshmuar këtë me referencat e shumta.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row wrap_container=”yes” is_section=”yes” section_skin=”tertiary” remove_margin_top=”yes” remove_margin_bottom=”yes” remove_border=”yes” el_class=”section-custom-construction”][vc_column 0=””][vc_custom_heading text=”Shërbimet” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-t-md m-b-none”][vc_column_text el_class=”lead m-b-xl”]Shërbimet që i kryen kompania jonë[/vc_column_text][vc_row_inner 0=””][vc_column_inner width=”1/2″ animation_type=”fadeInUp”][bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”736″ img_width=”50″ title=”Ashensorë dhe eskalatorë ” read_more=”more” link=”url:https%3A%2F%2Fejona.com%2Fportfolio%2Fashensoret-dhe-eskalatoret-2%2F|||” read_text=”Lexo më shumë” hover_effect=”style_2″ pos=”left”]Jemi përfaqësues ekskluziv të disa prej prodhuesve më të mëdhenj të ashensorëve dhe eskalatorëve në Evropë dhe më gjerë.[/bsf-info-box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ animation_delay=”300″ animation_type=”fadeInUp”][bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”739″ img_width=”50″ title=”Nxemje qëndrore ” read_more=”more” link=”url:https%3A%2F%2Fejona.com%2Fportfolio%2Fngrohje-qendrore%2F|||” read_text=”Lexo më shumë” hover_effect=”style_2″ pos=”left”]Si lider në këtë fushë, “ejona” bën projektimin, furnizimin dhe instalimin e të gjitha llojeve të ngrohjes qëndrore.[/bsf-info-box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner 0=””][vc_column_inner width=”1/2″ animation_type=”fadeInUp”][bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”737″ img_width=”50″ title=”Ventilim dhe klimatizim” read_more=”more” link=”url:https%3A%2F%2Fejona.com%2Fportfolio%2Fventilim-dhe-klimatizim%2F|||” read_text=”Lexo më shumë” hover_effect=”style_2″ pos=”left”]”ejona” është e njohur në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar, me një eksperiencë solide, për realizimin e sistemeve të ventilimit dhe klimatizimit qendror.[/bsf-info-box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ animation_delay=”300″ animation_type=”fadeInUp”][bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”73″ img_width=”50″ title=”Ujësjellës dhe kanalizim ” read_more=”more” link=”url:https%3A%2F%2Fejona.com%2Fportfolio%2Fujesjelles%2F|||” read_text=”Lexo më shumë” hover_effect=”style_2″ pos=”left”]”ejona” është një ndër kompanitë më të njohura në vend, me projekte të shumta të realizuara në ujësjellësit më të mëdhenj në rajon.[/bsf-info-box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row wrap_container=”yes” is_section=”yes” section_skin=”parallax” remove_margin_top=”yes” remove_margin_bottom=”yes” remove_border=”yes” bg_type=”image” el_class=”home-concept-construction”][vc_column 0=””][vc_custom_heading text=”Projektet” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-t-md m-b-none”][vc_column_text el_class=”lead m-b-xl”]Projektet e fundit[/vc_column_text][porto_diamonds image1_id=”8426″ zoom_image1_url=”https://ejona.com/wp-content/uploads/2020/06/42435592_1815851355196173_1632548723118571520_o-1-1-2-1-1.jpg” image2_id=”27293″ zoom_image2_url=”https://ejona.com/wp-content/uploads/2022/05/IMG_5266-scaled-e1652992910521.jpeg” image3_id=”27411″ zoom_image3_url=”https://ejona.com/wp-content/uploads/2018/06/67556361_2266490410132263_212113230565212160_o.jpg” image4_id=”27412″ zoom_image4_url=”https://ejona.com/wp-content/uploads/2018/02/IMG_2639.jpg” image5_id=”8431″ zoom_image5_url=”https://ejona.com/wp-content/uploads/2022/05/Ashens.-Ejona.jpg” image6_id=”8429″ zoom_image6_url=”https://ejona.com/wp-content/uploads/2020/06/42435593_1815850771862898_9132218648851644416_o-1-1-2-1-1.jpg” image7_id=”949″ zoom_image7_url=”https://ejona.com/wp-content/uploads/2017/07/IMAG1723.jpg”][vc_row_inner 0=””][vc_column_inner el_class=”row-diamons-description” width=”1/2″][vc_column_text el_class=”m-b-md”]Këto janë vetëm disa nga projektet që “ejona” ka kryer me sukses gjatë viteve[/vc_column_text][vc_btn title=”Projektet” style=”outline” shape=”square” skin=”primary” link=”url:https%3A%2F%2Fejona.com%2Fprojektet%2F|title:Projektet||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=0i_LO3keXjg” align=”center” css_animation=”fadeInUp” title=”Ejona – Punët e kryera” el_id=”video”][/vc_column][/vc_row][vc_row wrap_container=”yes” el_class=”section-custom-construction-2″][vc_column 0=””][porto_carousel stage_padding=”40″ margin=”10″ autoplay=”yes” autoplay_timeout=”5000″ items=”6″ items_lg=”4″ items_md=”3″ items_sm=”2″ items_xs=”1″ show_nav=”yes” nav_type=”rounded-nav” autoplay_hover_pause=”true” el_class=”m-t-xl m-b-xl” animation_type=”fadeIn”][vc_single_image image=”805″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.dabpumps.com/”][vc_single_image image=”27279″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.hasasansor.com.tr/en/”][vc_single_image image=”809″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.wittur.com/en/default.aspx”][vc_single_image image=”817″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.blowtherm-usa.com/”][vc_single_image image=”814″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.valsir.it/en”][vc_single_image image=”818″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.swep.net/”][vc_single_image image=”810″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://en.igvlift.com/”][vc_single_image image=”819″ alignment=”center” onclick=”custom_link” lick=”custom_link” link=”http://en.sistemair.it/”][vc_single_image image=”812″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.kone.com/en/”][vc_single_image image=”816″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.geberit.com/en/”][vc_single_image image=”807″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.hilti.com/”][vc_single_image image=”828″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.viessmann-us.com/”][vc_single_image image=”27175″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.arkel.eu/en/home”][vc_single_image image=”801″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.perry.it/en/index.aspx”][vc_single_image image=”27278″ img_size=”200×50″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://koehlerelevator.de/en/”][vc_single_image image=”27280″ img_size=”200×45″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://akisasansor.com.tr/en”][/porto_carousel][vc_separator color=”custom” style=”solid”][/vc_column][/vc_row]