Ventilim dhe klimatizim

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Ventilim dhe klimatizim” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text el_class=”lead”]”ejona” është e njohur në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar, me një eksperiencë solide, për realizimin e sistemeve të ventilimit dhe klimatizimit qëndror.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_gallery interval=”3″ images=”2495,2496,2497,1027,936,2501″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]