Ujësjellës dhe kanalizim

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Ujësjellës dhe kanalizim
” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text el_class=”lead”]”ejona” është një ndër firmat më të njohura në vend, me projekte të shumta të realizuara në fushën e ujësjellësit dhe kanalizimit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_gallery interval=”3″ images=”2500,2499,2503,2502″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]