Nxemje qëndrore

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Nxemje qëndrore
” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text el_class=”lead”]Si lider në fushën e ngrohjes qëndrore, NTSH “ejona” bën projektimin, furnizimin dhe instalimin e të gjitha llojeve.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_gallery interval=”3″ images=”941,2491,2493″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]