Rreth Neve

[vc_row el_id=”who-we-are” el_class=”m-t-n-md p-t-md”][vc_column 0=””][vc_gallery type=”nivo” interval=”3″ source=”external_link” onclick=”” custom_srcs=”#E-8_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” el_class=”nav-right”][vc_custom_heading text=”Kush jemi ne?” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-b-md”][vc_column_text el_class=”lead”]Subjekti afarist  “ejona” Sh.P.K  është Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuara me seli në Pejë. Drejtuesi ligjor i ndërmarrjes është Hysni (Beqir) Prelvukaj, ecc.i diplomuar. “ejona” është themeluar me të njejtin emër në vitin 1990 me seli në Pejë dhe me sukses e zhvillon veprimtarinë e saj me vite.[/vc_column_text][vc_column_text 0=””]“ejona” Sh.P.K  është përfaqësuese e shumë prodhuesve të njohur botëror të paisjeve të të gjitha llojeve për ngrohje, ftohje, ventilim, klimatizim, ujësjellës, kanalizim,ashensorë dhe shkallë lëvizëse.[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” style=”solid” gap=”taller” accent_color=”#dbdbdb” el_class=”m-b-none”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”history”][vc_column 0=””][vc_custom_heading text=”Kualifikimet ” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-t-xl”][vc_row_inner 0=””][vc_column_inner width=”7/12″][vc_column_text 0=””]”ejona” filloi si një ndërmarrje e vogël e cila sot rezulton si shumë e suksesshme me një staf të gjërë me ngritje të lartë profesionale në fusha të ndryshme

“ejona” ka të punësuar staf të specializuar në mesin e të cilëve janë të përfshirë këto kualifikime

 • ekonomistë të diplomuar
 • juristë të diplomuar
 • inxhinierë të makinerisë
 • inxhinierë të elektros
 • teknik të çertifikuar për nxemje qëndrore
 • teknik të çertifikuar për ventilim dhe klimatizim
 • teknik të çertifikuar për ashensorë dhe shkallë lëvizëse
 • teknik të çertifikuar të ujësjellësit dhe kanalizimit
 • saldues të specializuar

”ejona” në bashkëpunim me stafin e saj , ka kryer me seriozitet dhe sukses projekte shumë të rëndësishme të cilat dëshmohen me referencat e tyre.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/12″][vc_column_text 0=””]

 • 1989 – Themelimi i “ejona” Sh.P.K
 • 1990 – Krijimi i brendit të ri dhe hapja e dyqanit të parë
 • 2000 – Hapja e dyqaneve dhe zyreve te reja
 • 2003 – Ejona hap përfaqësinë e saj për ashensorë
 • 2011 – Përurimi i objektit të ri në Zahaq, Pejë (Selia e “ejona” Sh.P.K)

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator color=”custom” style=”solid” gap=”tall” accent_color=”#dbdbdb” el_class=”m-b-none”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”mission-vision”][vc_column 0=””][vc_row_inner 0=””][vc_column_inner width=”1/2″ animation_type=”fadeInUp”][bsf-info-box icon=”Simple-Line-Icons-target” icon_size=”40″ icon_color=”#e04622″ title=”Qëllimi ynë” pos=”top” el_class=”m-t-xxl” title_font=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:300″ title_font_style=”font-weight:300;” title_font_color=”#2e353e”]Futja e teknologjisë më të re të partnerëve tanë në tregun kombëtar.
Investimi, punësimi dhe përgatitja profesionale e të rinjeve në vendin tonë.[/bsf-info-box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ animation_delay=”300″ animation_type=”fadeInUp”][bsf-info-box icon=”Simple-Line-Icons-eye” icon_size=”40″ icon_color=”#e04622″ title=”Vizioni ynë” pos=”top” el_class=”m-t-xxl” title_font=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:300″ title_font_style=”font-weight:300;” title_font_color=”#2e353e”]Rritja e vazhdueshme në tregun kombëtar dhe ndërkombëtar duke ofruar shërbime profesionale dhe kualitative.
Duke studiuar gjithnjë kërkesën e tregut, trendin dhe risinë, përshtatemi me çdo kërkesë konsumatori dhe klienti për t’ju fuqizuar ju dhe veten.[/bsf-info-box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator color=”custom” style=”solid” gap=”taller” accent_color=”#dbdbdb” el_class=”m-b-none”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”leadership”][vc_column 0=””][vc_custom_heading text=”Themeluesi” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-t-xl”][vc_row_inner 0=””][vc_column_inner][porto_image_frame type=”hover-style” view_type=”side-image” img_width=”160″ noborders=”yes” image_url=”https://ejona.com/wp-content/uploads/2016/07/founder2.png” sub_title=”Hysni Prelvukaj – Themelues dhe Drejtor Ekzekutiv ” animation_type=”fadeInUp” image_id=”831″]Ecc. Hysni Prelvukaj i lindur në Plavë , mbaroi studimet universitare në Universitetin e Prishtinës – Fakulteti Ekonomik , dhe vazhdoi magjistraturën në Universitetin e Zagrebit dega Turizëm.
Në vitin 1990 hapi biznesin “ejona” ku edhe sot vazhdon të jetë një ndër kompanitë më serioze në aktivitetet që specializon.
Hysniu dha kontribut të madh edhe në sportin kosovar , më saktësisht në volejboll ku edhe kishte klubin e tij të volejbollit “ejona Peja”.[/porto_image_frame][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator color=”custom” style=”solid” gap=”tall” accent_color=”#dbdbdb” el_class=”m-b-none”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”partners”][vc_column 0=””][vc_custom_heading text=”Partnerët tanë” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-t-xl”][vc_row_inner equal_height=”yes” el_class=”content-grid content-grid-dashed”][vc_column_inner el_class=”content-grid-item” width=”1/3″][vc_single_image image=”27175″ alignment=”center” el_class=”m-b-none”][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”content-grid-item” width=”1/3″][vc_single_image image=”801″ alignment=”center” el_class=”m-b-none”][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”content-grid-item” width=”1/3″][vc_single_image image=”828″ alignment=”center” el_class=”m-b-none”][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”content-grid-item” width=”1/3″][vc_single_image image=”1092″ alignment=”center” el_class=”m-b-none”][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”content-grid-item” width=”1/3″][vc_single_image image=”804″ alignment=”center” el_class=”m-b-none”][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”content-grid-item” width=”1/3″][vc_single_image image=”805″ alignment=”center” el_class=”m-b-none”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”27169,27165,27166″ onclick=”img_link_large” custom_links_target=”_blank” css_animation=”right-to-left” title=”Çertifikatat” el_id=”isocert” el_class=”nav-right”][/vc_column][/vc_row]