Shërbimet

null

Ashensorë dhe eskalatorë

Jemi përfaqësues ekskluziv të disa prej prodhuesve më të mëdhenj të ashensorëve dhe eskalatorëve në Evropë dhe më gjerë.

Referencat përfshijnë:

 • Qendra Klinike Universitare e Kosovës
 • Spitali Rajonal i Pejës
 • Ministria e Punëve të Brendshme
 • ARC
 • Spitali i Gjakovës
 • Spitali i Prizrenit
 • Ministria e Drejtësisë
 • Qendra tregtare
 • Aeroporte
 • Objekte banesore të ndryshme
 • Objekte afariste të ndryshme
 • Shtëpi private, etj.

Shiko disa nga projektet »

null

Nxemje qëndrore

Si lider në këtë fushë, “ejona” bën projektimin, furnizimin dhe instalimin e të gjitha llojeve të ngrohjes qëndrore. Referencat përfshijnë:
 • Ngrohtorja e Qytetit “Termokos”
 • Komuna e Klinës
 • Raiffeisen Bank Kosova
 • Qendra Klinike Universitare e Kosovës
 • Shërbimi Korrektues i Kosovës
 • Qendra tregtare
 • Fabrika të ndryshme
 • Objekte banesore të ndryshme
 • Objekte afariste të ndryshme
 • Shtëpi private, etj.

Shiko disa nga projektet »

null

Ventilim dhe Klimatizim

“ejona” është e njohur në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar, me një eksperiencë solide, për realizimin e sistemeve të ventilimit dhe klimatizimit qendror. Referencat përfshijnë:

 • Raiffeisen Bank Kosova
 • Banka Qëndrore
 • Ministria e Administratës Publike
 • Qendra Klinike Universitare e Kosovës
 • Policia e Kosovës
 • Ministria e Punëve të Brendshme
 • Qendra tregtare
 • Aeroporte
 • Fabrika të ndryshme
 • Objekte banesore të ndryshme
 • Objekte afariste të ndryshme
 • Shtëpi private, etj.

Shiko disa nga projektet »

null

Ujësjellës dhe kanalizim

“ejona” është një ndër kompanitë më të njohura në vend, me projekte të shumta të realizuara në ujësjellësit më të mëdhenj në rajon. Referencat përfshijnë:

 • Ujësjellësi i Pejës “Hidrodrini”
 • Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”
 • Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Hidromorava” Gjilan
 • Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova”
 • Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Drini i Bardhë”
 • Trepça SH.A

Shiko disa nga projektet »