Projektet

Projektet


Shiko Projektin

NT “Liridoni”

Pejë, Kosovë

“ejona” ka kryer instalimin e ashensorit, nxemjes qëndrore, dhe sistemit ventilues në objektin afarist “Liridoni” në Pejë.

Shiko Projektin

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (Ventilimi)

Prishtinë, Kosovë

“ejona” Sh.P.K  ka kryer edhe instalimin e sistemit të ventilimit në QKUK.

Shiko Projektin

Qendra Klinike Universitare e Kosoves (Kaldatorja)

Prishtinë, Kosovë

Përveq shumë punimeve të tjera në QKUK, “ejona” SHPK ka kryer edhe furnizimin dhe instalimin e kaldajes me avull, […]