Projektet

Projektet


ark_1 Shiko Projektin

Objekti banesor “A.R.Katana”

“Ejona” ka kryer furnizimin dhe instalimin e ashensorit në objektin banesor “A.R.Katana” në Gjilan.

ariani_2 Shiko Projektin

Objekti banesor “Ariani Company”

“Ejona” ka kryer furnizimin dhe instalimin e dy ashensorëve në banesën e “Ariani Company” në Vushtrri.

Shiko Projektin

Ashensor në shtëpi private

“Ejona” ka kryer furnizimin, montimin dhe mirëmbajtjen e këtij ashensori në një shtëpi private në Pejë.

Ideal_1 Shiko Projektin

Qendra Tregtare “Ideal Center”

“Ejona” ka kryer furnizimin dhe montimin e ashensorit në qendrën tregtare “Ideal Center” në Pejë.

Shiko Projektin

Ashensorët e ri në QKUK

“EJONA” ka kryer instalimin e 10 ashensorëve të ri në Qendren Klinike Universitare të Kosoves.

Shiko Projektin

Fabrika e Pastave “ELKOS”

“ejona” ka kryer instalimin e ujit të nxehtë industrial, ujit të ftohtë industrial, ujit sanitar industrial, kaldatores dhe bojlerat […]

Shiko Projektin

K.K Prizren

Instalimi i klimatizimit dhe ventilimit në QKMF

Shiko Projektin

K.R.U HIDRODRINI

“ejona” Sh.P.K është kontraktuar nga K.R.U Hidrodrini për projektin  “Ndërtimi i shtëpizave dhe furnizimi i pompave të ujit për […]

Shiko Projektin

Pallati i Drejtësise

Prishtinë, Kosovë

“ejona” Sh.P.K  ka kryer servisimin dhe mirëmbajtjen e të gjithë ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse në objektin e Pallatit të […]