Projektet

Projektet


Shiko Projektet

Ujësjellës dhe kanalizim

Ujësjellës dhe kanalizim

“ejona” është një ndër kompanitë më të njohura në vend, me projekte të shumta të realizuara në […]

Shiko Projektet

Ngrohje qëndrore

Nxemje qëndrore

Si lider në këtë fushë, “ejona” bën projektimin, furnizimin dhe instalimin e të gjitha llojeve të ngrohjes qëndrore. […]

Shiko Projektet

Ventilim dhe klimatizim

Ventilim dhe Klimatizim

“ejona” është e njohur në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar, me një eksperiencë solide, për realizimin e sistemeve […]

Ashensoret ne MPB Shiko Projektet

Ashensorët dhe eskalatorët

Ashensorë dhe eskalatorë

Jemi përfaqësues ekskluziv të disa prej prodhuesve më të mëdhenj të ashensorëve dhe eskalatorëve në Evropë dhe […]