Bashkpuntorët tanë

 • images/partneret/dab.png
 • images/partneret/igvlift.png
 • images/partneret/izame.png
 • images/partneret/vismann.png
 • images/partneret/voem.png
 • images/partneret/blowthermm.PNG
 • images/partneret/swep.PNG

Facebook

Google Plus

YouTube

Video - Ejona

 • Projekte te kryera nga ejona
 • Projekte te kryera nga ejona
 • Projekte te kryera nga ejona
 • Projekte te kryera nga ejona
 • Projekte te kryera nga ejona
 • Projekte te kryera nga ejona
 • Projekte te kryera nga ejona

 Subjekti afarist  N.T.SH.  “ejona”  është Ndërmarrje Tregtare Shërbyese me seli në Pejë. Drejtuesi ligjor i ndërmarrjes është Hysni (Beqir) Prelvukaj, ecc.i diplomuar.
N.T.SH. “ejona” është themeluar me të njejtin emër në vitin 1990 me seli në Pejë dhe me sukses e zhvillon veprimtarinë e saj me vite. Këtë ndërmarrje e udhëheq një staf me ngritje të lartë profesionale i cili përbëhet nga ... më shumë