Projektet

Qendra Klinike Universitare e Kosoves (Kaldatorja)


Project Description
  • July 11, 2017

Përveq shumë punimeve të tjera në QKUK, “ejona” SHPK ka kryer edhe furnizimin dhe instalimin e kaldajes me avull, dhe dy kaldajave për uje të valë.