Projektet

Fabrika e Pastave “ELKOS”


Project Description
  • June 12, 2018

“ejona” ka kryer instalimin e ujit të nxehtë industrial, ujit të ftohtë industrial, ujit sanitar industrial, kaldatores dhe bojlerat qëndrorë në Fabriken e re te pastave “ELKOS” ne Zahaq.